Positieve roddels

Wij kunnen wel zeggen dat we goed zijn in wat we doen,
maar luister eerst naar de roddels…

“De geleverde diensten waren zeer spontaan en op maat. Op slechts enkele dagen tijd kreeg ik een brede waaier aan potentiële werkgevers te zien die steeds dicht bij mijn woonplaats gevestigd waren. Nu doe ik mijn job met meer plezier en overgave dan enkele maanden voordien. Zeker de moeite waard om met Jobcare in gesprek te gaan!”

SO

“Ik heb een heel positieve ervaring met Jobcare.
Het is een team met allemaal heel toffe mensen die je goed begeleiden en ondersteunen tijdens de zoektocht naar een geschikte job.
De mensen van Jobcare staan altijd paraat en geven persoonlijk advies op maat van de sollicitant.
Ik kan Jobcare alleen maar aanbevelen voor werkzoekenden!”

T.N.

Met voorbeelden en tips werd ik ondersteund om mijn CV en sollicitatie zo goed mogelijk voor te bereiden.
Daardoor was eerste vacature waar ik als schoolverlater ben gaan solliciteren direct geslaagd.
Met de hulp van Jobcare heb ik een mooi voorstel gekregen waardoor ik snel werk heb gevonden.

Tibo Huyers

Minder dan één maand ging er over heen vanaf mijn reactie op de advertentie, tot het tekenen van het contract. Wetende dat hier meerdere gesprekken bij de opdrachtgever, een gesprek bij jullie op kantoor en een assessment aan te pas kwamen, is dat ongeloofelijk vlot afgehandeld: Gewoon to the point en goed! Ik ben ervan overtuigd dat jullie voor mij de link gelegd hebben voor een perfect match met mijn nieuwe werkgever.
Super bedankt!!

S.I.

Vooral bedankt voor de goede begeleiding en communicatie.
“Als een startende werknemer met weinig ervaring in solliciteren wordt je super begeleidt door het team van Jobcare. Het is duidelijk dat ze hun best doen om het zoeken naar een baan zo vlot mogelijk te laten verlopen en je de mogelijkheid geven om zelf het beste beentje voor te zetten.
De persoonlijke interacties en opvolging was voor mij een van de fijnste aspecten van het solliciteren via Jobcare.

TVDR

“Als pas afgestudeerde is de arbeidsmarkt iets heel nieuw, je weet nog niet goed hoe te beginnen en je wordt overstelpt met berichten en oproepen. Vooral dat laatste is overweldigend.
Ga je in zee met Jobcare dan mag je je verwachten aan een goede betrokkenheid en professionaliteit. Zij geven je de ruimte om sollicitatie ervaring op te doen, staan je daarin bij en volgen je nauwgezet op.
Jobcare neemt je voorkeuren en feedback ter harte en heeft ook mij zo geholpen aan een eerste job”.

Jeroen Lekens

“Jobcare … they really care for your job !
Samen zoeken naar de juiste match.
Jobcare zorgde voor de organisatie en ik kon me volledig concentreren op mijn sollicitatiegesprek.
Het bedrijf kreeg mijn rapport en testresultaten van zodra ik interesse toonde voor de job.
Hierdoor was op 3 weken alles afgerond en had ik mijn contract voor mijn nieuwe uitdaging in handen.”

Een tevreden kandidaat uit Limburg.

“Als schoolverlater contacteerde Jobcare me via Linkedin. Ze stuurden me vacatures op maat door bij bedrijven die ik zelf nog niet kende. Dat bood meer mogelijkheden en een groter aanbod om uit te kiezen, waaronder de jobaanbieding die ik uiteindelijk accepteerde. Tegelijk werd het volledige sollicitatieproces op een persoonlijke en ongedwongen manier opgevolgd.”

SP

“Ik heb een zeer positieve ervaring achter de rug met Jobcare. Na een screening kreeg ik vacatures toegestuurd die bij mijn profiel en interesses pasten. Zo mocht ik bij meerdere bedrijven op gesprek gaan en kreeg ik de nodige tips om het gesprek tot een goed einde te brengen. Ook de opvolging en verdere begeleiding in het proces, in de vorm van navraag omtrent de interesse en begeleiding waar nodig, was zeer waardevol.

Zo werd mijn zoektocht naar een job een stuk eenvoudiger gemaakt en heb ik na enkele weken ook effectief een contract kunnen tekenen, voor een bedrijf en functie die perfect aansluiten op mijn profiel en interesses.”

Met vriendelijke groeten,
RC

“Bedankt, Team Jobcare, voor jullie fantastische inzet en persoonlijke begeleiding! Jullie professionele aanpak, vlotte communicatie en gerichte vacatures hebben mij geholpen bij het vinden van mijn job. Ik waardeer jullie betrokkenheid en het feit dat ik me bij jullie geen nummer voelde. Jullie zijn een geweldig team en ik zal Jobcare zeker aanbevelen aan anderen op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job. Nogmaals dank voor jullie waardevolle hulp!”

Met vriendelijke groet
JW

“Graag wil ik mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor de ervaring die ik met Jobcare heb gehad. Het hele proces, van mijn sollicitatie verliep ongelooflijk soepel. Door jullie heldere communicatie en efficiënte actie hebben jullie het mogelijk gemaakt dat ik snel kon kennismaken met mijn potentiële werkgever, wat resulteerde in een positief gesprek en mij naar mijn eerste job heeft geleid.”

MB

“Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Jobcare.
Vriendelijke en spontane ontvangst voor het maken van de testen en daarna een professionele
uitleg en een goede opvolging.
Zelfs toen ik de job had en al een tijdje bezig was vroegen jullie nog hoe het met me ging.
Echt top en ook een leuk team!
Hartelijke dank hiervoor en ik zou een werkzoekende zeker aanbevelen om bij jullie langs te gaan.”

PW Houthalen

“Ik heb de samenwerking met Jobcare als zeer prettig ervaren. De aanpak van Jobcare is immens op maat, ik was prettig verschoten hoe accuraat uw analyses mijn persoonlijkheid weerspiegelen en hoe dat uw kantoor dit gebruikt om een job op maat te vinden.
Praktisch vond ik het ook zeer aangenaam samenwerken omdat het proces van de kennismaking tot aan een daadwerkelijk (vast) contract zeer snel en vlot verliep.”

Tevreden kandidaat/werknemer, MJ Bocholt

“Bedankt voor de zeer positieve ervaring met jullie! Van zodra ik gesolliciteerd had was er direct de volgende dag al reactie. De communicatie liep duidelijk en vlot en een kennismakingsgesprek was al vlug een feit nadat mijn profiel besproken was bij de werkgever. Na het zeer positieve gesprek bij de werkgever volgde een spoedig assessment met daarop een gesprek bij Jobcare. Dit alles heeft mogen resulteren in een mooie baan bij mijn nieuwe werkgever.

Ik ben jullie heel dankbaar voor de persoonlijke begeleiding en ik raad Jobcare dan ook zeker aan!!”

R. Gierle

“Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Jobcare.  Vriendelijke en spontane ontvangst voor het maken van de testen en daarna een professionele uitleg en een goede opvolging.  Zelfs toen ik de job had en al een tijdje bezig was vroegen jullie nog hoe het met me ging.  Echt top en ook een leuk team!
Hartelijke dank hiervoor en ik zou een werkzoekende zeker aanbevelen om bij jullie langs te gaan.”

PW uit Houthalen

“Ik kan Jobcare aanbevelen als voorbeeld van een TOP- selectiebureau. Volledige screening, vacatures op maat, ondersteuning bij en voorbereiding op sollicitaties, opvolging, betrokkenheid,… Hier voel je je zeker geen nummer!  Bedankt aan een geweldig team.”

LK Loksbergen

“Jobcare heeft een goede inschatting van mijn capaciteiten kunnen maken waardoor het vinden van een geschikte betrekking eenvoudiger verliep. Ook steeds een goede feedback ontvangen over mijn stand van zaken bij potentiële werkgever(s). De kers op de taart vond ik wel deze attentie “Een kaartje met veel geluk in de nieuwe job”.

EV Hasselt

“De samenwerking met Jobcare ging erg vlot en correct. Na de verwelkoming werden job/diploma gerelateerde en persoonsgebonden vragenlijsten voorgeschoteld.  Daarna werden tijdens een persoonlijk gesprek de resultaten overlopen, de professionele carrière bekeken en werd er verder gepolst naar de motivatie voor de vacature.  Dit alles in een ontspannen, aangename, maar professionele atmosfeer. De mensen kennen hun vak en je krijgt ruim wat je van een selectiekantoor mag verwachten. Erg leuk waren de attenties nadat het werk reeds was aangevat wat toch duidt op een persoonsgebonden en duurzame aanpak. ”

WW Schaffen

“Bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging deed ik beroep op een vacature , uitgeschreven via VDAB . Zo kwam ik in contact met het team van Jobcare in Peer . Zij hebben op een professionele en open manier de nodige stappen gezet om te zien of mijn kandidatuur en het gevraagde profiel matchen , regelden de nodige contacten en er was een duidelijke communicatie zonder opdringerig te zijn.”

VR Oudsbergen

“Mijn ervaring met Jobcare is zeer positief.   Er werd goed geluisterd naar wat ik zocht in een nieuwe job en waar ik over een paar jaar wil staan in mijn carrière.  Ik kreeg zeer gerichte vacatures ifv mijn verwachtingen.   Eerst werden er een paar vacatures doorgestuurd welke me niet lagen. Waarna de vraag kwam wat me er niet in aansprak, hiermee werd dan ook goed rekening gehouden in de volgende vacatures.    De bedrijven waar ik op sollicitatie ben geweest waren steeds leuke bedrijven die in grote lijnen aansloten bij wat ik zocht.   Ik heb een leuke job gevonden via Jobcare waarbij er ook ruimte is voor mijn persoonlijke groei binnen de firma.”

GB Oudsbergen

“Ik heb eigenlijk weinig ervaring met jullie bureau omdat ik al onmiddellijk bij het eerste contact een job heb gevonden . Ik ben gecontacteerd geweest dat ik in aanmerking kwam , ben een dag later testen komen afleggen bij jullie . Deze waren goed genoeg om op gesprek te mogen gaan bij de firma in kwestie . Een week later mocht ik op tweede gesprek en toen heb ik ook al mijn contract van onbepaalde duur getekend. Super tevreden dus over hoe snel het allemaal gegaan is.

Alleen spijt dat ik jullie bureau niet al veel eerder had leren kennen.  Ik doe mijn job ontzettend graag.”

RGM Bocholt

“Ik wil Jobcare heel graag bedanken voor de uitstekende service die zij bieden. Zij luisteren naar de sollicitant en matchen deze met de beschikbare vacatures. Omdat zij contact leggen met de bedrijven en de afspraken plannen kan de sollicitant zich focussen op het inhoudelijke van de sollicitatie. Dit loopt allemaal zeer vlot en zorgt ervoor dat een pak zorgen en stress wegvallen. Top Service en top team!”

Daan Beets

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Zoek snel een job