Wat werknemers over ons zeggen …

“Bedankt voor de zeer positieve ervaring met jullie! Van zodra ik gesolliciteerd had was er direct de volgende dag al reactie. De communicatie liep duidelijk en vlot en een kennismakingsgesprek was al vlug een feit nadat mijn profiel besproken was bij de werkgever. Na het zeer positieve gesprek bij de werkgever volgde een spoedig assessment met daarop een gesprek bij Jobcare. Dit alles heeft mogen resulteren in een mooie baan bij mijn nieuwe werkgever.

Ik ben jullie heel dankbaar voor de persoonlijke begeleiding en ik raad Jobcare dan ook zeker aan!!”

R. Gierle

“Bedankt voor de top service geleverd voor mij  door heel het Jobcare Werving & Selectie team!”

Feedback van een gelukkige kandidaat, WV uit Geel.

“Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Jobcare.

Vriendelijke en spontane ontvangst voor het maken van de testen en daarna een professionele uitleg en een goede opvolging.

Zelfs toen ik de job had en al een tijdje bezig was vroegen jullie nog hoe het met me ging.

Echt top en ook een leuk team!

Hartelijke dank hiervoor en ik zou een werkzoekende zeker aanbevelen om bij jullie langs te gaan.”

PW uit Houthalen

“Ik kan Jobcare aanbevelen als voorbeeld van een TOP- selectiebureau. Volledige screening, vacatures op maat, ondersteuning bij en voorbereiding op sollicitaties, opvolging, betrokkenheid,… Hier voel je je zeker geen nummer!

Bedankt aan een geweldig team.”

LK Loksbergen

“Een heel professioneel, vriendelijk team dat met u meedenkt! Het team staat voor u ten alle tijden klaar”

DBD Tongerlo

“Jobcare heeft een goede inschatting van mijn capaciteiten kunnen maken waardoor het vinden van een geschikte betrekking eenvoudiger verliep. Ook steeds een goede feedback ontvangen over mijn stand van zaken bij potentiële werkgever(s). De kers op de taart vond ik wel deze attentie “Een kaartje met veel geluk in de nieuwe job”.

EV Hasselt

“De samenwerking met Jobcare ging erg vlot en correct. Na de verwelkoming werden job/diploma gerelateerde en persoonsgebonden vragenlijsten voorgeschoteld.

Daarna werden tijdens een persoonlijk gesprek de resultaten overlopen, de professionele carrière bekeken en werd er verder gepolst naar de motivatie voor de vacature.

Dit alles in een ontspannen, aangename, maar professionele atmosfeer. De mensen kennen hun vak en je krijgt ruim wat je van een selectiekantoor mag verwachten. Erg leuk waren de attenties nadat het werk reeds was aangevat wat toch duidt op een persoonsgebonden en duurzame aanpak. ”

WW Schaffen

“Bij mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging deed ik beroep op een vacature , uitgeschreven via VDAB . Zo kwam ik in contact met het team van Jobcare in Peer . Zij hebben op een professionele en open manier de nodige stappen gezet om te zien of  mijn kandidatuur en het gevraagde profiel matchen , regelden de nodige contacten en er was een duidelijke communicatie zonder opdringerig te zijn.”

VR  Oudsbergen

“Mijn ervaring met Jobcare is zeer positief.

Er werd goed geluisterd naar wat ik zocht in een nieuwe job en waar ik over een paar jaar wil staan in mijn carrière.

Ik kreeg zeer gerichte vacatures ifv mijn verwachtingen.

Eerst werden er een paar vacatures doorgestuurd welke me niet lagen. Waarna de vraag kwam wat me er niet in aansprak, hiermee werd dan ook goed rekening gehouden in de volgende vacatures.

De bedrijven waar ik op sollicitatie ben geweest  waren steeds leuke bedrijven die in grote lijnen aansloten bij wat ik zocht.

Ik heb een leuke job gevonden via Jobcare waarbij er ook ruimte is voor mijn persoonlijke groei binnen de firma.”

GB Oudsbergen

“Ik heb eigenlijk weinig ervaring met jullie bureau omdat ik al onmiddellijk bij het eerste contact een job heb gevonden . Ik ben gecontacteerd geweest dat ik in aanmerking kwam , ben een dag later testen komen afleggen bij jullie . Deze waren goed genoeg om op gesprek te mogen gaan bij de firma in kwestie . Een week later mocht ik op tweede gesprek en toen heb ik ook al mijn contract van onbepaalde duur getekend. Super tevreden dus over hoe snel het allemaal gegaan is.

Alleen spijt dat ik jullie bureau niet al veel eerder had leren kennen ????????

Ik doe mijn job ontzettend graag ????”

RGM Bocholt

“Ik wil Jobcare heel graag bedanken voor de uitstekende service die zij bieden. Zij luisteren naar de sollicitant en matchen deze met de beschikbare vacatures. Omdat zij contact leggen met de bedrijven en de afspraken plannen kan de sollicitant zich focussen op het inhoudelijke van de sollicitatie. Dit loopt allemaal zeer vlot en zorgt ervoor dat een pak zorgen en stress wegvallen. Top Service en top team!”

Daan Beets

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Zoek snel een job