Je volgende nieuwe medewerker
via All-in-Recruit

Is jouw bedrijf klaar om een uitzonderlijke nieuwe medewerker aan te nemen? Jobcare kan helpen.

All-in-recruit

Onze All-in-Recruit neemt het complete wervingsproces uit handen, van begin tot einde. Wij zijn toegewijd om de juiste kandidaat te vinden die perfect past bij jouw bedrijfscultuur en behoeften. Van vacatureplaatsing tot selectie en interviewen, wij nemen alles op ons. Laat Jobcare de volledige talentontdekking voor je regelen, jij maakt alleen tijd voor gesprekken met finale topkandidaten.

All-in-Recruit Profielen:

  • Management: van teamleader tot directie
  • Ingenieurs (bachelor of master), van junior tot senior
  • Office & Sales medewerkers: van receptionist tot aankoper of verkoper
  • Financiële professionals: van accountant tot financieel directeur
  • Starters: bachelors en masters


Je betaalt pas als je je nieuw toptalent hebt gevonden. Wij geven een garantie de eerste 6 maanden
. Zò zeker zijn we van ons werk en de resultaten.

Hoe werkt het?

Dag 1: jobscan & bedrijfsbezoek

Wij regelen niet alleen een intakegesprek met jou om de specificaties van jouw openstaande functie en de gewenste kwalificaties te begrijpen, maar we willen nog dieper duiken. We willen jouw team, jouw bedrijfscultuur en jouw behoeften echt doorgronden en daarom komen we bij je langs voor een jobscan en USP-scan:
wat zijn jouw bedrijfstroeven?

Dag 2: zoektocht kandidaten

De jobscan wordt omgezet in een professionele en wervende jobadvertentie, die op sociale media wordt verspreid.

Vervolgens gaan we ons uitgebreide netwerk en recruteringskanalen inzetten om toptalent aan te spreken en potentiële kandidaten voor jou te identificeren.

ASAP: screening en selectie

Vervolgens ontmoeten we alle kandidaten persoonlijk voor screening en kwalificatie. Thalento testen worden afgenomen, afhankelijk van het profiel (persoonlijkheid, talenkennis, cognitieve vaardigheden, leidinggeven,….), referenties worden gecheckt.  We sturen je de beste kandidaten zodat je enkel deze kandidaten hoeft te ontmoeten voor een sollicitatiegesprek.

Bij afronding: bemiddeling contract

We bieden ondersteuning bij de contractonderhandelingen en de afronding van de aanwerving. Wij helpen bij het finetunen van contractvoorwaarden, bij de salarisonderhandelingen en alle andere aspecten van het proces. We streven naar een naadloze afronding die zowel voor jou als de kandidaat bevredigend is.

Eerste 6 maanden: opvolging na de start

Onze betrokkenheid stopt hier niet. We blijven jou en de nieuwe medewerker volgen om ervoor te zorgen dat de integratie soepel verloopt en dat beide partijen tevreden zijn. We staan paraat om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden indien nodig. Jouw succes is ons succes, en we blijven samenwerken voor langdurig wederzijds succes.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Zoek snel een job