Je volgende nieuwe aanwerving
dankzij onze TailorRecruit

Dus niet zoals een typisch recruteringskantoor!

Wij werken samen met KMO’s, start-ups, zelfstandigen of vrije beroepen die hun team willen uitbreiden.

Je staart naar een leeg vel papier en vraagt je af hoe je moet beginnen met het opzetten van een succesvolle recrutering.

Laat dit over aan ons, zodat je jezelf kan richten op waar jij het beste in bent.

Je hoeft alleen te kiezen en betalen voor jouw specifieke recruterings-oplossing. Deze methode op maat heeft onze klanten geholpen om te besparen op kosten in vergelijking met traditionele recruteringsbedrijven.

1. Jobdesign

Wij creëren de basisdocumenten die nodig zijn voor een succesvolle werving: een professionele jobomschrijving, een grondige competentiescan-en omschrijving en een jobadvertentie die jouw bedrijf in de schijnwerpers plaatst.

Jobdesign/functie: 400 euro

2. Attract talent

Om je bedrijf in de kijker te zetten en de juiste kandidaten aan te trekken zijn er gerichte acties nodig. Wij geven je advies rond de beste wervingskanalen en zorgen voor het promoten van de vacature op deze kanalen.

Jobbranding/functie: 450 euro
(+ excl. kost van het kanaal, indien van toepassing)

3. Candidate assessment

Om zeker te zijn dat je de juiste kandidaat aanwerft, kan je een bijkomend selectiegesprek en testen laten afnemen. Op basis van de competenties die je zoekt, kiezen wij gerichte testen (@Thalento). Verder nemen wij een diepgaand competentiegericht interview af. Je ontvangt een uitgebreid rapport met de resultaten van de testen en de conclusies uit het competentiegericht interview. Meer informatie over de mogelijke testen kan je verkrijgen via deze link.

Screening & testing/candidate: 1000 euro
(enkel testafname: 250 euro per kandidaat)

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Sign in

Sign Up

Forgotten Password

Zoek snel een job